3 квітня 2024р. на базі КДЮСШ ім. О. Баламута, Горохівського ліцею №1 та ліцею №2, Скобелківської гімназії, Горохівського фахового коледжу Львівського національного аграрного університету відбувся ІІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч – о – пліч» всеукраїнської шкільної ліги з волейболу серед учнів закладів загальної середньої освіти громад Луцького району. Змагання проходили під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».
Загалом на змагання в м. Горохів приїхали 10 команд дівчат та 9 команд юнаків різних громад Луцького району. В груповому етапі дівчата Горохівського ліцею №1 ім. І.Я. Франка з рахунком 2:0 перемогли команди Боратинської, Підгайцівської і Берестечківської ТГ.
У фінальному етапі наші ліцеїстки поступилися команді Цуманської ТГ але перемогли команду Боратинської ТГ. У підсумку дівчата посіли ІІІ призове місце серед 10 команд.
ВИ НАЙКРАЩІ!!!
🏐Кудим Софія – капітам команди
🏐Терещук Ольга
🏐Новосад Дарина
🏐Шешко Вероніка
🏐Кошульська Аліна
🏐Баранкевич Катерина
🏐Грищук Діана
🏐Балясевич Маргарита
🏐Безверха Софія
🏐Катальнікова Ганна
Вітаємо наших юних волейболісток, а також їхніх наставників. Тренери та вихованці доклали максимум зусиль, щоб здобути омріяну перемогу.
Щиро дякуємо усім організаторам та керівникам змагань за чудово проведене спортивне свято та усім тим, хто вболівав, підтримував нашу команду до завершення змагань.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!🇺🇦
ГЕРОЯМ СЛАВА!!!🇺🇦